Πώς άλλαξε η ζωή μου

Πώς άλλαξε η ζωή μου

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον τρόπο που το πρόβλημά μου βρήκε την λύση του. Όλοι πάντα μου έλεγαν να μην ψάχνω στο διαδίκτυο, γιατί είναι παραπληροφόρηση. Ωστόσο, αυτό με βοήθησε να βρω τον γιατρό που έλυσε το πρόβλημά μου, διαβάζοντας στο διαδίκτυο την ιστορία ενός συνανθρώπου μας που ταλαιπωρούνταν χρόνια χωρίς κανείς να δίνει λύση στο πρόβλημα του.

Για δύο ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρούμουν από ένα κοιλιακό άλγος που κανείς δεν έβρισκε την αιτία του. Ξεκίνησα την περιπέτεια μου από έναν στρατιωτικό χειρουργό, όντας απόστρατος αξιωματικός. Μετά από μαγνητική άνω και κάτω κοιλίας με παρέπεμψε σε γαστρεντερολόγο για περαιτέρω εξετάσεις. Όντως υποβλήθηκα σε γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση . οι οποίες σύμφωνα με τον γιατρό ήταν καθαρές. Ακολούθησαν εξετάσεις αίματος και αγωγή, αλλά ο πόνος δεν υποχωρούσε.
Μετά από κοκτέιλ φαρμάκων που ο πόνος συνεχιζόταν, ο γαστρεντερολόγος με παρέπεμψε σε Ίδρυμα Διαχείρισης Πόνου. Εκεί μου συνέστησαν μια αγωγή με οπιοειδή φάρμακα, ώστε να μπλοκάρουμε τον πόνο από τον εγκέφαλο. Παρά τις επιφυλάξεις μου ξεκίνησα την αγωγή —πιστέψτε με χωρίς καμία ανταπόκριση !!!! Δυστυχώς η διακοπή των συγκεκριμένων φαρμάκων πήρε χρόνο, και ο πόνος ήταν πάντα εκεί.

Στην συνέχεια αναζήτησα άλλον γαστρεντερολόγο. Άλλες εξετάσεις, άλλες γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις , μαγνητικές άνω και κάτω κοιλίας, εξετάσεις αίματος και επιπλέον καρκινικούς δείκτες. Η νέα γαστροσκόπηση έδειξε αρκετούς πολύποδες στο στομάχι, που έπρεπε να αφαιρεθούν , αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς , δεν ευθύνονταν για το κοιλιακό άλγος που συνεχιζόταν. Υποβλήθηκα σε επεμβατική γαστροσκόπηση για την αφαίρεση των πολύποδων, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων στα δημόσια νοσοκομεία!!!!

Ο πόνος συνεχιζόταν , διαλύοντας την καθημερινότητά μου. Μου έλεγαν ότι ήταν ψυχολογικό!!! ακόμη ένα βάρος πάνω μου. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν απελπισμένος…  Άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τον πόνο αυτό, ζητώντας απαντήσεις από τις δημοσιεύσεις των γιατρών. Κάποια μέρα στην απλή αναζήτηση «πόνος στην κοιλιά» εμφανίστηκε μπροστά μου η επιστολή ενός ανθρώπου που ταλαιπωρήθηκε κατά τον ίδιο τρόπο από πόνο χρόνιο. Ανέφερε όλη την περιπέτειά του και αναδείκνυε με τον πιο απλό τρόπο τον ΓΙΑΤΡΟ που κατάφερε να βρει την αιτία του πόνου του και να τον θεραπεύσει.

Τον κο ΣΑΡΗΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να τον επισκεφτούμε. Από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισα, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ήταν τόσο επεξηγηματικός που καταλάβαινα κάθε λέξη που έλεγε. Του πήγα όλες τις εξετάσεις που είχα κάνει, λέγοντας του και όλο το ιστορικό μου (αιμορραγικό εγκεφαλικό, υπνοαπνοϊκό σύνδρομο, υπέρταση). Ζήτησε μόνο μία μαγνητική άνω κοιλίας, είδε το CD -> δεν βασίστηκε καθόλου στην γνωμάτευση και έκανε διάγνωση ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ.

Σε απόλυτη συνεννόηση μαζί του προγραμματίσαμε το χειρουργείο μου. Όπως ακριβώς μου είχε πει, αμέσως μετά την επέμβαση, από την πρώτη μέρα ο πόνος είχε εξαφανιστεί!!!!!! Δεν μπορούσα να το πιστέψω και να μάθω να ζω χωρίς πόνο και χωρίς συσκευή C-PAP κατά την διάρκεια του ύπνου.

Χάρη σε αυτόν τον εξαιρετικό ΓΙΑΤΡΟ και υπέροχο ΑΝΘΡΩΠΟ ξαναπήρα την ζωή μου και την καθημερινότητά μου πίσω. Δεν έχω λόγια να τον ευχαριστήσω αλλά σίγουρα θα διατυμπανίσω σε όλους την ΑΞΙΑ του. Η Ελλάδα είναι περήφανη με τέτοιους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ .

Σας ευχαριστώ κε Σαρητζόγλου.
Νίκος Τόρ….